ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ, ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ!

Στις μέρες μας, ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος. H Poofomania, φροντίζει να αξιοποιεί τις στιγμές χαλάρωσης που όλοι αξίζουμε, με απαράμιλλο στυλ και φινέτσα, χωρίς περιορισμό στην ποιότητα και την εργονομία. Από το 1989 σχεδιάζει και παράγει αποκλειστικά στην Ελλάδα, ελαφριά, εύκαμπτα και κυρίως άνετα καθίσματα που βρίσκονται σε παραλίες, οικίες, γραφεία και χώρους εστίασης σε όλο τον κόσμο…

Σχεδιασμένα από & για άνετους ανθρώπους, που εκτιμούν κάθε λεπτό χαλάρωσης και το κάνουν με στυλ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Να αισθάνεστε άνετα όπου κι αν βρίσκεστε

Στην Poofomania, το επίκεντρο είναι ο άνθρωπος. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε αποκλειστικά καθίσματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που προσδίδουν αισθητική και δένουν αρμονικά με το εκάστοτε περιβάλλον. Ο άνθρωπος διαθέτει εξωτερική και εσωτερική ομορφιά. Έτσι και την ζωή, πρέπει να την απολαμβάνουμε μέσα και έξω. Είτε βρισκόμαστε σε έναν όμορφο κήπο, μια περιποιημένη αυλή, μια μαγευτική παραλία, μια πισίνα, ένα καθιστικό ή έναν χώρο ξενοδοχείου, τα καθίσματα της Poofomania είναι εκεί για προσφέρουν την άνεση, την κομψότητα και την λειτουργικότητα που απαιτείται.

Τα σχέδια μας καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Φημισμένη ανθεκτικότητα που αντέχει στο χρόνο

Τα προϊόντα της Poofomania είναι κατασκευασμένα με διάφορες ποιότητες υφασμάτων για να αντέχουν στο χρόνο ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες Ανάλογα με τη χρήση όπως υπεριώδη ακτινοβολία, αλάτι, υγρασία και μούχλα. Η ανθεκτικότητα σε συνδυασμό με το στυλ και την άνεση, μας έχει τοποθετήσει στην κορυφή των προτιμήσεων.

ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΩΣΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Είμαστε υπερήφανοι, γιατί οι πελάτες που επιλέγουν τα καθίσματα μας είναι τόσο ευχαριστημένοι, που τα χρησιμοποιούν για πολλά χρόνια ανεξαρτήτως της συχνότητας χρήσης τους. Αυτό συμβαίνει γιατί επιλέγουμε τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη το κόστος παραγωγής. Έτσι αισθάνονται σίγουροι ότι ένα κάθισμα μας θα τους προσφέρει στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς για πολύ καιρό…

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ DNA ΤΗΣ POOFOMANIA

είναι η ποιότητα, η καινοτομία , η απλότητα, Και συνέπεια

Διακριτική πολυτέλεια: τα καθίσματα μας είναι μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα κομψά, με απλές, καθαρές γραμμές χωρίς υπερβολές. Αυτό καθιστά τα προϊόντα μας διαχρονικά.

Ανθεκτική ποιότητα: η Poofomania δεν κάνει καμία έκπτωση σε ότι αφορά την ποιότητα. Επιλέγουμε με πολύ αυστηρά κριτήρια τα καλύτερα υλικά ειδικά για τους εξωτερικούς χώρους χωρίς να αφήνουμε στην άκρη και αυτά των εσωτερικών. Η κορυφαία ανθεκτικότητα είναι για εμάς δέσμευση.

Καινοτομία: o τομέας της έρευνας και της ανάπτυξης αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εταιρίας μας. Η ανεξάντλητη όρεξη και το πάθος των ανθρώπων μας, μας οδηγεί σε νέους δρόμους έμπνευσης και δημιουργίας.

Απαράμιλλη άνεση: κάθε κάθισμα της Poofomania είναι και μία ξεχωριστή εμπειρία άνεσης και χαλάρωσης. Βυθιστείτε αναπαυτικά σε ένα από αυτά και θα καταλάβετε οι ίδιοι τι ακριβώς εννοούμε.

Σεβασμός: το ήθος που χαρακτηρίζει την εταιρία μας, μας κάνει να τρέφουμε σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον. Εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για το ανθρώπινο δυναμικό μας και επιλέγουμε όσο το δυνατόν φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα υλικά.

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Υψηλή αισθητική, διαχρονική κομψότητα και κορυφαία ποιότητα σε τιμές…άνετες!

Η εμμονή στη λεπτομέρεια, ο λιτός σχεδιασμός και η έμφαση στην εργονομία και την λειτουργικότητα είναι κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρίας μας. Αυτά έχουν στο μυαλό τους οι σχεδιαστές μας όταν σκέφτονται το επόμενο project-κάθισμα της Poofomania.